EXPLICA'M UN CONTE: El petit eriçó


https://youtu.be/Icx7hBWeULM

Un eriçó entra a classe per primera vegada. Allà hi ha esquirols, guineus... una gran varietat d'animals! Saluda amb entusiasme i es dirigeix ​​a la seva taula. Encara que, les seves punxes no l'hi posen gens fàcil. Ensopega amb les taules, tira els folis i llapissos dels seus companys. Tots el miren entusiasmats, però també una mica espantats.

Quan acaben les classes i agafa l'autobús, la situació no millora. Cap company de classe vol seure amb ell, ja que temen que les seves punxes els facin mal. Al següent dia, l'animen a jugar a futbol, ​​però punxa la pilota amb les seves pues! Això fa que se senti molt sol i fora de lloc. Doncs, encara que tots són molt amables, els fa mal sense voler.

Un dia de Nadal nota que parlen d'ell. Se sent encara més trist, encara que el que no sap és que els seus companys de classe l’estan esperant amb un regal. Uns trossets d'escuma que posen a les seves punxes. Tots l’abracen i el porc espí se sent agraït i feliç. Les seves punxes no tornaran mai més a ser un problema.

La història del petit eriçó ens ensenya sobre el poder de l'amor, de creure en un mateix i en el bé dels altres. I no importa si un obstacle es muy difícil: l'amor trobarà el seu camí.

Comentaris