CUIDEM LA TERRA: El Tercer Món


https://youtu.be/E-inH5jodX8?list=PL_Y3qbepMRoYjRJliwxO83r2Sz4Aa_hKA

Hola amics, sóc la Terra, sí, sí el planeta on viviu. I vull que conegueu una part de mi que em causa una gran tristesa. Els adults en diuen tercer món però en realitat es refereixen als països més pobres del món.

El tercer món està a Àfrica, Àsia i Amèrica Llatina i quan veig el que hi passa em vénen ganes de plorar. No tenen gairebé de res i els nens que hi viuen ho passen fatal. No tenen aliments i passen gana, no tenen escoles i no poden preparar-se per tenir un futur millor; tampoc tenen hospitals pels que es posen malalts i no hi ha metges que els curin. A més, molts, pateixen la violència de la guerra ... i la falta d'aigua.

Sabeu que, a més a més, el tercer món s'ha convertit en un abocador? Alguns països rics diuen que reciclen però no és així i envien amagades les seves escombraries als països de tercer món. Però no tot està perdut Hi ha moltes coses que podem fer per ajudar a totes les persones, a tots els nens que viuen al tercer món. És molt important reciclar, deixant els nostres residus en els contenidors i llocs adequats per a això. El que a nosaltres ja no ens serveix pot servir a altres persones i a més així es contamina molt menys.


Comentaris